Openingen in het Oorspronkelijk kwantumbewustzijn

De mens op deze planeet, staat op een cruciaal punt in haar evolutie: wil zij aan de kabel van controlerende systemen blijven bungelen, of kiest zij voor een vrij leven van verbinding en samen zijn in vrede? Oorspronkelijke herinneringen aan andere werkelijkheden springen massaal aan en de mens weet diep van binnen, dat het niet normaal is, om te overleven in een wereld, waarin alles haar lijkt te ‘overkomen’ en ze niet meer haar eigen werkelijkheid kan scheppen. De bewust geworden mens doorziet de afleiding, waarin zij sinds langere tijden wordt beziggehouden. Zij voelt dat de multidimensionale kwantumwerkelijkheid groter is, dan zij ooit had kunnen beseffen en de mogelijkheden naar totale herziening tonen zich op het beeldscherm. Als de hele wereld lijkt af te stevenen naar een complete chaos en de laatste zonnestraal wordt afgepakt, breekt het moment aan, dat het eeuwige Licht in de mens ontvlamt en ze kiest voor de kracht van het hart.

De Aardse mens is in staat de verbinding met de Kracht van AL het Leven te openen en jij hebt de hoofdrol in dit verhaal. Dit boek gaat ook over jou! Jij bent hier aanwezig als ambassadeur en jij kunt nú kiezen wie jij werkelijk wilt zijn. De tijd om de Kracht te her-inneren is NU. 

Kiezen voor de HartsKracht bestellen

Kiezen voor de HartsKracht is een softcover boek van 182 bladzijden (55.100 woorden), het kost €19,95 en je ontvangt jouw exemplaar binnen drie werkdagen op de deurmat. De verzendkosten bedragen €3 per postpakket en zijn gratis bij een bestelling vanaf €35. 

Vanwege verblijf in het buitenland wordt jouw bestelling na het pinksterweekend verstuurd (op 21 mei 2024). Als je ‘Kiezen voor de HartsKracht’ via Amazon bestelt, dan ontvang je jouw boek binnen enkele dagen.

Het begint met een ge-open

Kiezen voor de Kracht,
ligt in ieder zijn Zelf – macht. 
Elk vrije wil wezen heeft het recht te genieten
van het Leven.

Verbondenheid
was op Aarde kwijt.
De koningen van wel eer, vergeten.

Met de kwantumsprong
zal men weer weten,
hoe het ooit begon.

In ons gouden hart
willen wij elkaar terug zien.
Zelf én samen maken wij hier
een nieuwe start
in vrijheid, vrede en met plezier.