winkelen

Luistercreaties

Bekrachtigingen

Wil je jeZelf bekrachtigen? Beter in je lichaam aanwezig zijn, meer rust in je hoofd krijgen en je vrediger voelen? Een staat van zijn ervaren in vrijheid en respect voor jezelf en al het leven? Lees dan verder en kom in actie!

€ 15,00 incl. btw

Op reis met Claudia

Ben je aan het ontwaken? Voel je dat er meer is dan het meedoen aan of het verzetten tegen deze werkelijkheid? Ben je op zoek naar jouw bewuste Zijn en onderweg naar aan-wezen-heid? Neem dan deze reis in jouwzelf waar!

€ 25,00 incl. btw

Bundel Bekrachtigingen & Op reis met Claudia

Wil je jeZelf bekrachtigen én op reis met Claudia? Koop dan beide luistercreaties in één keer en ontvang 10% korting. Met een bundel bespaar je en kun je meteen dubbel aan de slag! Van € 40,00 voor:

€ 36,00 incl. btw

Ambassadeurs van de aarde

Weet jij dat er meer is dan de realiteit die we hier ervaren? Voel je je ambassadeur van de aarde en van jouw thuiswereld? Ben jij klaar voor de ontmoeting met je kosmische Zelf? Lees en beluister dan deze open contactmomenten! (in creatieproces)

Boeken

Achter de afleiding

Een bundel van ontwakingsmomenten in het Zelf.
Offset gedrukt en ingenaaide paperback van 144 pagina's. Tweede druk, augustus 2022. ISBN/EAN: 978-94-6443-558-0. Wezenlijk én persoonlijk gesigneerd door de auteur.

€ 17,20 incl. btw & verzendkosten

Doosje achter de afleiding

Voor wederverkopers: een doosje met 10 exemplaren!
Heb je een netwerk van geïnteresseerde klanten en een fysieke winkel, trainingslocatie of praktijkruimte? Ga aan de slag en verdien € 5 marge per boek! Naar keuze met btw-inkoopfactuur.

€ 122,00 incl. btw & verzendkosten

close

Nieuws van Zee ontvangen?