Op reis met Claudia

Welkom aan boord!

Wat fijn dat jij deze pagina gevonden hebt op jouw reis en dat je nu hier bent! In oktober 2022 begon ik met het opnemen van podcasts, waarin ik vertel over mijn waarnemingen in deze werkelijkheid. In april 2023 voelde ik dat deze reis ook als boek verkrijgbaar moest zijn. ‘Op reis met Claudia’ is een creatie geworden die je als luisterboek en als fysiek boek kunt waarnemen. Stap je aan boord van je Zelf en ga je mee op reis? 

Waarnemingen van een buitenaardse bezoeker

In dit boek vraagt Claudia zich af vanuit welk perspectief een buitenaardse bezoeker naar deze Aarde zou kijken. Als we uitzoomen van ons bestaan, hoe kijken we hier dan Zelf naar? Hoe vertellen we vrije wil wezens, die in verbondenheid en respect Zijn, hoe het is om in angst en schaarste te overleven? In een wereld van controle, modellen en systemen? Wat schrijven we op onze aan-zicht-brief-kaarten?

Ik toon een wereld die ik als buitenaardse bezoeker, samen met Claudia, waarneem op mijn Aardse reis. Ik zie de mist van afleiding vervagen en de gouden harten van de oorspronkelijke bewoners openen. En ik besef dat er in ieder mens een universele kosmische levenskracht stroomt. Het maken van contact met buitenaardsen, begint met alles wat je niet bent, los te laten. En door vriendschap te sluiten met al dat is, ontmoet ik mijn Zelf en dan openbaart zich de bloem van vrede. Laten wij onze familie de volgende boodschap sturen: Wij van de Aarde dansen en zingen, we leven en voelen: wij zijn hier, wij bestaan!!

De verhalen en anekdotes zijn van alledaagse situaties, ze ontspannen en openen. De waarnemingen raken meerdere lagen in het bewustzijn. Dit (luister)boek nodigt uit tot besef dat we nergens heen hoeven reizen, omdat we al bij ons Zelf zijn. We mogen onze oorsprong weer weten en gaan beleven.

Over een gouden bloem boekje

Het luisterboek ‘Op reis met Claudia’ is een creatie van 15 podcasts (totaal acht uur), het kost € 9,95. Je ontvangt de opnames en een te downloaden e-boekje, met uitgeschreven samenvattingen. Wil je vast even kennismaken? Beluister dan de geluidsopname en lees het e-boekje met de samenvattingen, je kunt ze beiden gratis downloaden. Het gedrukte boek heeft 225 bladzijden en is in A5 formaat (13.97 x 1.3 x 21.59 cm) gedrukt. Het bevat de 15 uitgeschreven podcasts van het luisterboek en is aangevuld met verhalen, anekdotes, oneliners en gedichten. Het boek kost € 19,95 inclusief btw en het is in dit nu-moment in het kwantumveld van het kosmische bewustzijn gelanceerd. Wil je alvast een kijkje nemen in het boek? Dan kun je, geheel vrijblijvend, het gouden bloem boekje downloaden.

Bestellen

Wil je dit nieuwe boek bestellen? Je kunt het boek via deze site bestellen en kiezen voor verzenden of afhalen (kwantumbezorging). Als je kiest voor verzenden, dan heb je het boek binnen één of twee werkdagen in huis. Afhalen is handig als we elkaar binnenkort zien, je contant wil betalen of om de hoek woont. Het luisterboek kun je ook via deze webshop bestellen. Je ontvangt de bestanden direct! Op je scherm, in je mailbox en in je account. Meer lezen over bestellen, betalen en verzenden.

Een openings gedicht

Familie van het Gouden Licht:
een gedicht.

Na opening in wit en koningsblauw:
een gouden-bloemglimlach
voor alle kinderen hier:

LEVEN!
Met enkel een herinnering aan vrezen.
En nu een, in zonneharten, goede dag,
van verbondenheid in vrede en plezier.

Elk wezen
gelijke waarde.

Prachtige Aarde:
wat hou ik van jou!

Nieuws van Zee ontvangen?