Welkom aan boord!

Wat fijn dat jij deze pagina gevonden hebt en nu hier bent. In de herfst van 2022 begon ik met het opnemen van podcasts, waarin ik vertel over mijn waarnemingen in deze werkelijkheid. In het voorjaar erop voelde ik dat ‘Op reis met Claudia’ een boek ging worden. Naast het gesproken woord, voegde ik verhalen, anekdotes en gedichten toe. Elke frequentie moest ik volledig doorvoelen en ervaren in deze dimensie, zodat ik de kosmische kennis kon doorzetten. Ik stapte aan boord van mijzelf en creëerde mijn tweede boek met waarnemingen, waar ik jou graag ontmoet. De eerste druk van ‘Op reis met Claudia’ publiceerde ik afgelopen zomer. De tweede herziene druk is vanaf nu in de voorverkoop te bestellen.

Waarnemingen van een buitenaardse bezoeker

In dit boek vraag ik me af vanuit welk perspectief een buitenaardse bezoeker naar deze Aarde zou kijken. Als we uitzoomen van ons bestaan, hoe kijken we hier dan Zelf naar? Hoe vertellen we vrije wil wezens, die in verbondenheid en respect Zijn, hoe het is om in angst en schaarste te overleven? In een wereld van controle, modellen en systemen? Wat schrijven we op onze aan-zicht-brief-kaarten?

Ik toon een wereld die ik als buitenaardse bezoeker als Claudia, waarneem op mijn Aardse reis. Ik zie de mist van afleiding vervagen en de gouden harten van de oorspronkelijke bewoners openen. En ik besef dat er in ieder mens een universele kosmische levenskracht stroomt. Het maken van contact met buitenaardsen, begint met alles wat je niet bent, los te laten. En door vriendschap te sluiten met al dat is, ontmoet ik mijn Zelf en dan openbaart zich de bloem van vrede. Laten wij onze familie de volgende boodschap sturen: Wij van de Aarde dansen en zingen, we leven en voelen: wij zijn hier, wij bestaan!!

De verhalen en anekdotes zijn van alledaagse situaties, ze ontspannen en openen. De waarnemingen raken meerdere lagen in het bewustzijn. Dit boek nodigt uit tot besef dat we nergens heen hoeven reizen, omdat we al bij ons Zelf zijn. We mogen onze oorsprong weer weten en gaan beleven.

Op reis (met je) Zelf bestellen

De tweede herziene druk van ‘Op reis met Claudia’ is een softcover boek van 156 bladzijden (44.300 woorden), het kost €19,95 en je ontvangt jouw exemplaar binnen drie werkdagen op de deurmat. De verzendkosten bedragen €3 per postpakket en zijn gratis bij een bestelling vanaf €35. 

Vanwege verblijf in het buitenland wordt jouw bestelling na het pinksterweekend verstuurd (op 21 mei 2024). Via Amazon ontvang je jouw exemplaar van ‘Op reis met Claudia’ binnen enkele dagen.

Een openings gedicht

Familie van het Gouden Licht:
een gedicht.

Na opening in wit en koningsblauw:
een gouden-bloemglimlach
voor alle kinderen hier:

LEVEN!
Met enkel een herinnering aan vrezen.
En nu een, in zonneharten, goede dag,
van verbondenheid in vrede en plezier.

Elk wezen
gelijke waarde.

Prachtige Aarde:
wat hou ik van jou!