Info bestellen, afrekenen, verzenden en inloggen

Je kunt in de webwinkel je boeken en luistercreaties bestellen en afrekenen met Ideal (Nederland) en Bancontact (België). Indien je alleen contant of via een betaalkaar wenst of kunt betalen, stuur dan even een e-mail naar shop@claudiavanzee.nl. 

Als je een bestelling doet, maak je een account aan met inloggegevens. Hierdoor kun je de, door jou aangeschafte luisterboeken, beluisteren of downloaden. Voor online aankopen hoef je alleen jouw naam en e-mailadres in te vullen. Als je we je  een boek mogen opsturen, vul dan ook even het adres in waar we dit naartoe kunnen sturen. Je kunt jouw bestellingen en inloggegevens inzien en aanpassen via ‘mijn account’, rechtsboven in de menubalk. 

Zodra jij hebt afgerekend maak je een inlognaam en wachtwoord aan. Je kunt direct jouw luisterboeken beluisteren. Rechtsboven aan de menubalk kun je via ‘mijn account’ inloggen.  

Als je meerdere luisterboeken wilt aanschaffen, adviseer ik je een voordeelbundel te nemen. Indien je bijvoorbeeld de bundel ‘Bekrachtigingen & Op reis met Claudia’ aanschaft, dan staan jouw inloggegevens in één keer correct en dan kun je beide boeken beluisteren. Mocht je bijvoorbeeld eerst het luisterboek ‘Bekrachtigingen’ aanschaffen en twee weken later ‘Op reis met Claudia’, dan onthoudt de software alleen jouw laatste aanschaf, waardoor je alleen naar jouw laatste luisterboek kunt luisteren.

Dit is verder helemaal geen probleem, want ik ontvang hier bericht van en zet dit direct (uiterlijk binnen twee werkdagen) handmatig correct in het systeem zodat je direct ook weer je eerder aangeschafte luisterboek kunt beluisteren. Stuur gerust een e-mail naar shop@claudiavanzee.nl als je hier nog vragen over hebt. 

Jouw bestelling wordt uit voorraad geleverd en zorgvuldig ingepakt en verstuurd door wijzijntof.nl uit Dordrecht. Indien je één of twee boeken bestelt, ontvang je je boek(en) in een brievenbuspakje. Vanaf drie boeken wordt je bestelling in een regulier postpakket verstuurd. In beide gevallen ontvang je een track en trace code voor jouw pakket. 

Indien je op werkdagen voor 16.00 uur jouw bestelling doet, dan wordt deze nog dezelfde dag ingepakt en verzonden. Jij hebt in de meeste gevallen jouw boek(en) de volgende dag in huis. Bestellingen die je op zaterdag voor 16 uur doet, worden ook dezelfde dag verstuurd en op maandag bezorgd. 

Goed nieuws! Verzending in NL is gratis, met uitzondering van de Waddeneilanden. 

Voor het versturen naar de Waddeneilanden rekent DHL een toeslag van € 5, hou hier rekening mee met jouw bestelling. Indien je jouw bestelling laat bezorgen naar één van de waddeneilanden, dan ontvang je een betaalverzoek voor dit bedrag. Zodra deze voldaan is, versturen wij het pakket.

Bestellingen in Nederland worden geleverd door DHL. Jouw boek wordt verpakt in een brievenbuspakket. Je hoeft hier niet voor thuis te blijven. Een bestelling van drie of meer boeken past niet meer door de brievenbus. Het pakket wordt in dit geval ook automatisch naar jouw huisadres gestuurd. Indien je dit pakket liever ophaalt op een DHL-punt, laat dit dan even weten in het invoerveld bij je bestelling.  

Bestellingen naar België worden gratis met PostNL verzonden. 

Dat gaan we proberen! Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden, via shop@claudiavanzee.nl. 

Neem contact op via shop@claudiavanzee.nl als je een vraag of een klacht hebt over jouw bestelling.

Op de website doen we er alles aan om een zo goed mogelijk beeld te geven van de aankoop, in dit geval van een (luister)boek. Je kunt een inkijkexemplaar, gratis podcast/bekrachtiging en reviews van andere lezers doornemen.

Mocht het toch voorkomen dat je een papieren boek bij ontvangst ongelezen wilt retourneren, neem dan contact met ons op via shop@claudiavanzee.nl. Uiteraard lossen we jouw verzoek naar tevredenheid op. Als een boek is gelezen, dan is het verschil met ‘even doorbladeren’  heel duidelijk te zien. Een gelezen exemplaar kan niet meer worden verkocht en is dus niet te retourneren. 

Een e-book of luisterboek kan niet meer worden geretourneerd. 

Op dit moment wordt ‘achter de afleiding’ nog niet verkocht in fysieke winkels of andere locaties, maar dat lijkt ons wel een heel goed idee! Mocht je een winkel of andere locatie hebben en geïnteresseerd zijn om samen te werken, neem dan contact op met info@claudiavanzee.nl of neem vast een kijkje in de winkel

close

Nieuws van Zee ontvangen?