Info bestellen, afrekenen en verzenden

Je kunt in de webwinkel het gewenste aantal boeken bestellen en afrekenen met Ideal (Nederland) en Bancontact (België).

Jouw bestelling wordt uit voorraad geleverd en zorgvuldig ingepakt en verstuurd door wijzijntof.nl uit Dordrecht. Indien je één of twee boeken bestelt, ontvang je je boek(en) in een brievenbuspakje. Vanaf drie boeken wordt je bestelling in een regulier postpakket verstuurd. In beide gevallen ontvang je een track en trace code voor jouw pakket. 

Indien je op werkdagen voor 16.00 uur jouw bestelling doet, dan wordt deze nog dezelfde dag ingepakt en verzonden. Indien alles goed verloopt, dan heb je jouw boek(en) de volgende dag in huis. Bestellingen die je op zaterdag voor 16 uur doet,  worden ook dezelfde dag verstuurd en op maandag bezorgd. 

De bijdrage in de verzendkosten is € 1,99 per bestelling, ongeacht het aantal boeken je bestelt. 

Voor het versturen naar de Waddeneilanden rekent DHL een toeslag van € 5, hou hier rekening mee met jouw bestelling. Indien je jouw bestelling laat bezorgen naar één van de waddeneilanden, dan ontvang je een betaalverzoek voor dit bedrag. Zodra deze voldaan is, versturen wij het pakket.

Bestellingen in Nederland worden geleverd door DHL. Jouw boek wordt verpakt in een brievenbuspakket. Je hoeft hier niet voor thuis te blijven. Een bestelling van drie of meer boeken past niet meer door de brievenbus. Het pakket wordt in dit geval ook automatisch naar jouw huisadres gestuurd. Indien je dit pakket liever ophaalt op een DHL-punt, laat dit dan even weten in het invoerveld bij je bestelling.  

Bestellingen naar België worden met PostNL verzonden. Je betaalt een bijdrage van € 3,99 per pakket, ongeacht het aantal boeken dat je bestelt. 

Dat gaan we proberen! Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden, via shop@claudiavanzee.nl. 

Je kunt contact opnemen  via shop@claudiavanzee.nl als je een vraag of een klacht hebt over jouw bestelling. 

Op de website doen we er alles aan om een zo goed mogelijk beeld te geven van de aankoop, in dit geval het boek. Je kunt een inkijkexemplaar en de reviews van andere lezers doornemen. Mocht het toch voorkomen dat je het boek bij ontvangst ongelezen wilt retourneren, neem dan contact met ons op via shop@claudiavanzee.nl. Uiteraard lossen we jouw verzoek naar tevredenheid op. Als een boek is gelezen, dan is het verschil met ‘even doorbladeren’  heel duidelijk te zien. Een gelezen exemplaar kan niet meer worden verkocht en is dus niet te retourneren. 

Dit is in overleg en op afspraak mogelijk, stuur dan een bericht naar: shop@claudiavanzee.nl. Dit geldt ook als je contant wilt betalen. De auteur is niet aanwezig bij de verzendlocatie in Dordrecht en er is geen fysieke winkel. Mocht je echter in Dordrecht of nabije omgeving wonen of je kent de auteur en ontmoet haar binnenkort, dan is dit een optie. Maak even een afspraak via shop@claudiavanzee.nl

Dat lijkt ons een heel goed idee! Mocht je een winkel hebben en geïnteresseerd zijn om samen te werken, neem dan contact op met info@claudiavanzee.nl. Op dit moment wordt ‘achter de afleiding’ nog niet verkocht in fysieke winkels, maar hier wordt aan gewerkt. 

Translate »