over
Claudia

Mens met creatiekracht

Verbonden met de aarde en in oorsprong een mens van een andere wereld. Als Claudia Pijpers in deze realiteit geboren (1973) en als waterschepper kom ik ‘van zee’, mijn ware thuisbasis. Ik zing wezenlijk over het water, de natuur en de schoonheid van al dat ik in frequentie waarneem. Als ik schrijf voel ik de vibraties uit mijn vingers op het papier landen. Ik deel mijn creaties met kracht en in vreugde. Ik ben als bewoner en ambassadeur betrokken bij het bewustzijn van al het vrije leven. OPEN & STROOM.

In projecten werk ik autonoom en met andere mensen samen in communicatie, coaching en educatie. Dochter uit een lange familielijn van ondernemers met groene vingers. Ik heb een gevoel voor ‘wat leeft in het veld’ en hoe processen optimaal georganiseerd kunnen worden. Wezenlijke samenwerkingen ontstaan, daar waar mensen in kracht creaties met elkaar kunnen uitwisselen. 

De afleiding doorzien

In 2020 en 2021 ontdekte ik dat de wereld er heel anders uitziet dan ik daarvoor altijd had gedacht. De vaste grond onder mijn voeten loste op en mijn hele bestaan ‘als Claudia’ werd onder mij vandaan getrokken. Je zou kunnen zeggen dat ik ‘wakker’ werd door de lancering van het C-programma. Ik keek ontelbaar veel podcasts en onderzocht elke complottheorie. Hoe dieper ik hierin dook, hoe meer ik besefte dat ‘uitgelekte’ informatie net zo goed een dwaalspoor van afleiding is.

Eind 2021 werd ik ziek en stond ik oog in oog met mijn krachtwezen. Ik werd herbedraad en dimensies van andere werkelijkheden werden zichtbaar. Mijn persoonlijkheid maakte de reis van hoofdidentiteit, naar dienstbaarheid aan mijn kosmische Zijn. Ik ruimde mijn trauma’s op, werd beter en schreef in 2022 mijn eerste boek ‘achter de afleiding’. Via persoonlijke verhalen deel ik mijn ontwakingsmomenten in het Zelf en ontdek ik wie ik oorspronkelijk ben. In het luisterboek ‘op reis met Claudia’ deel ik in 15 podcasts, in totaal ruim acht uur, mijn landing in, en vooral mijn verwondering over, de werkelijkheid die we hier ervaren. 

Uit de kast

Na 10 jaar gewerkt te hebben in het hoger onderwijs besefte ik dat dit leven niet meer bij mij paste. Ik moest een andere koers ingaan om zelf te kunnen blijven staan. Ik nam afscheid van collega’s en studenten en stapte aan boord van mijn oorspronkelijke missie. In ontmoetingen met gelijkgestemden kan ik mijzelf helemaal uitpakken en voel ik mij geaccepteerd. Maar hoe vertel ik mijn oud-collega’s, buren en familieleden dat ik eigenlijk een kosmisch wezen ben in een aards lichaam? Waar begin ik met vertellen en waar stop ik? 

In een wandeling door de polder, begin 2023, zag ik voor het eerst weer organische wolken, ik werd hier zó blij van. Ze lagen voor de artificiële strepen en ik zag dat beide creaties naast elkaar kunnen bestaan. Het besef van uit de kast komen stroomde door mij heen en voor mij verscheen dat ogenblik een vrachtwagen, met een container, waarop ‘one’ stond. Ik ben hier gekomen met een bewustzijn van een andere sterrenwereld en ik leef hier nu op deze aarde. Door samen dit leven te ervaren kan de kracht van de Zee, naast die van Claudia Pijpers staan, vrij spreken en stromen. Om deze wereld mede te openen in kosmisch contact, diende ik eerst mijzelf helemaal open te maken en te spreken met one voice.

Ik heb zin om aan het werk te gaan, want hoe somber het hier er soms ook uitziet, deze wereld en al haar bewoners, inclusief mijzelf, zijn ook prachtig en het waard om in volledige vrijheid en vrede met respect en plezier samen te leven. En als ik dan die prachtige organische wolken zie, dan weet ik weer, de mensheid is niet verslagen, wij leven, wij zijn en deze lucht, deze wereld gaat helemaal OPEN. Ik besluit te gaan schrijven over mijn open ontmoetingen met andere beschavingen. Mijn nieuwe boek krijgt de titel ‘Ambassadeurs van de aarde’ en met veel gevoel en enthousiasme vervolg ik mijn reis.

Vanuit planeet Aarde: “Hier zijn we: wij leven, wij dansen, wij springen, wij creëren, wij bestaan, wij ZIJN!”

Nieuws van Zee ontvangen?