over Claudia

Mens met creatiekracht

Verbonden met de Aarde en in oorsprong een mens van een andere wereld. Als Claudia Pijpers in deze realiteit geboren (1973) en als waterschepper kom ik ‘van zee’, mijn ware thuisbasis. Ik zing wezenlijk over het water, de natuur en de schoonheid van al dat ik in frequentie waarneem. Als ik schrijf voel ik de vibraties uit mijn vingers op het papier landen. Ik deel mijn creaties met kracht en in vreugde. Ik ben als ambassadeur betrokken bij het bewustzijn van al het vrije leven. OPEN & STROOM.

Ik deel mijn waarnemingen in boeken en lezingen en werk samen in projecten. Dochter uit een lange familielijn van ondernemers met groene vingers. Ik heb een gevoel voor ‘wat leeft in het veld’ en hoe processen optimaal georganiseerd kunnen worden. Wezenlijke samenwerkingen ontstaan, daar waar mensen in kracht creaties met elkaar uitwisselen.

De afleiding doorzien

In 2020 en 2021 ontdekte ik dat de wereld er heel anders uitziet dan ik daarvoor altijd had gedacht. De vaste grond onder mijn voeten loste op en mijn hele bestaan ‘als Claudia’ werd onder mij vandaan getrokken. Je zou kunnen zeggen dat ik ‘wakker’ werd door de lancering van het C-programma. Ik keek ontelbaar veel podcasts en onderzocht elke complottheorie. Hoe dieper ik hierin dook, hoe meer ik besefte dat ‘uitgelekte’ informatie net zo goed een dwaalspoor van afleiding is.

Eind 2021 werd ik ziek en stond ik oog in oog met mijn krachtwezen. Ik werd herbedraad en dimensies van andere werkelijkheden werden zichtbaar. Mijn persoonlijkheid maakte de reis van hoofdidentiteit, naar dienstbaarheid aan mijn kosmische Zijn. Ik ruimde mijn trauma’s op, werd beter en schreef in 2022 mijn eerste boek ‘achter de afleiding’. Via persoonlijke verhalen deel ik mijn ontwakingsmomenten in het Zelf en ontdek ik wie ik oorspronkelijk ben. Mijn tweede bundel van waarnemingen draagt de titel: ‘Op reis met Claudia’.

Uit de kast

Na 10 jaar gewerkt te hebben in het hoger onderwijs, besefte ik dat dit leven niet meer bij mij paste. Ik moest een andere koers ingaan om zelf te kunnen blijven staan. Ik nam afscheid van een deel van mijn bestaan en stapte aan boord van mijn oorspronkelijke missie. Ik schreef een boek en verkocht er een paar honderd exemplaren van. Met de Duitse vertaling bereikte ik nog eens 100 mensen. Ik publiceerde onder een ‘schuilnaam’ en waarom eigenlijk?  

In een wandeling door de polder, begin 2023, zag ik voor het eerst weer organische wolken, ik werd hier zó blij van. Ze lagen voor de artificiële strepen en ik zag dat beide creaties naast elkaar kunnen bestaan. Het besef van uit de kast komen stroomde door mij heen en voor mij verscheen dat ogenblik een vrachtwagen, met een container, waarop ‘ONE’ stond. Ik ben hier gekomen met een bewustzijn van een andere sterrenwereld en ik leef hier nu op deze Aarde. Claudia Pijpers kan vrij spreken en samen stromen met de kracht van de Zee. Om deze wereld mede te openen in kosmisch contact, diende ik eerst mijzelf helemaal open te maken en te spreken met ‘one voice’.

Ik besluit te gaan schrijven over de universele Levenskracht en ontmoetingen met andere beschavingen. Ik beweeg door deze realiteiten en sta gegrond op mijn Aardse pad, waar ik Zelf mijn keuzes maak en alles wat ik niet ben, aankijk en los maak. Ik besluit uit de kast te komen en vrij te gaan spreken op lezingen, over wie ik ben en waar ik vandaan kom. 

Vanuit planeet Aarde: “Hier zijn we: wij leven, wij dansen, wij springen, wij creëren, wij bestaan, wij ZIJN!”