achter de afleiding

Waar gaat achter de afleiding over?

In een bundel van 24 verhalen (144 bladzijden) neem ik je mee op reis door realiteiten, tijdslijnen en dimensies. Mijn doel was een antwoord te vinden op de vraag “Wie zit er achter de afleiding van de voorgeschreven werkelijkheid?” Na vele complotten en modellen te hebben bekeken, besefte ik dat het antwoord op die vraag er wezenlijk niet toe doet. Een nieuwe vraag ontstond: “Wie ben IK eigenlijk achter die afleiding?” Mijn onderzoek verschoof van externe krachten, naar aandacht voor mijzelf.  Afleidingen en manipulaties werden zichtbaar, aangekeken en bevrijd. Ik ontdekte sleutels waarmee ik ingevoegde blokkades omdraaide en dieper kon ontwaken. Ik heractiveerde mijn oorsprongrijke Zelf en creëerde dit boek.   

Ik hoop je in mijn verhalen te ontmoeten en je met een glimlach en een traan te ontroeren. Wil jij ook jouw bewustzijn onderzoeken? Ben je bereid om achter de afleiding van (spirituele) modellen te reizen en het krachtwezen in jezelf aan te kijken? Dan heb ik dit boek voor jou geschreven!

Eerst even doorbladeren?

Als je een impressie wilt ervaren van ‘achter de afleiding’, dan kun je dit digitale boekje lezen. Hierin zijn ondermeer twee van de 24 verhalen opgenomen. Hierdoor krijg je een beeld van mijn schrijfstijl en wat je kunt verwachten als jouw exemplaar bij je in de brievenbus valt.

Hoe ervaren lezers het boek?

Achter de afleiding kopen?

Achter de afleiding is in eigen beheer uitgegeven, gedrukt en wezenlijk gesigneerd. Indien je op maandag tot en met zaterdag voor 16.00 uur jouw boek(en) bestelt, dan worden deze nog dezelfde dag met aandacht ingepakt en zorgvuldig opgestuurd. Boeken die op zondag besteld worden, worden op maandag verstuurd. De prijs van een boek is €15,95. Je betaalt een bijdrage van €1,99 in de verzendkosten voor een adres in Nederland (excl. Waddeneilanden) en €3,99 voor een verzending in België. Deze bedragen zijn ongeacht het aantal boeken in het pakket, dus bestel er gerust nog één (of twee..) extra voor een dierbare vriend of vriendin. 

Translate »