achter de afleiding

Een bundel van ontwakingsmomenten in het Zelf

In een verhalenbundel neem ik je mee op reis door realiteiten, tijdslijnen en dimensies. Mijn doel was een antwoord te vinden op de vraag “Wie zit er achter de afleiding van de voorgeschreven werkelijkheid?” Na vele complotten en modellen te hebben bekeken, besefte ik dat het antwoord op die vraag er wezenlijk niet toe doet. Een nieuwe vraag ontstond: “Wie ben IK eigenlijk achter die afleiding?” Mijn onderzoek verschoof van externe krachten, naar aandacht voor mijzelf. Afleidingen en manipulaties werden zichtbaar, aangekeken en bevrijd. Ik ontdekte sleutels waarmee ik ingevoegde blokkades omdraaide en dieper kon ontwaken. Ik heractiveerde mijn oorsprongrijke Zelf en creëerde dit boek. Ik hoop je via mijn ervaringen te ontmoeten en je met een glimlach en een traan te ontroeren. Wil jij jouw bewustzijn onderzoeken? Ben je bereid om achter de afleiding van (spirituele) modellen te reizen en het krachtwezen in jezelf aan te kijken? Dan heb ik dit boek voor jou geschreven!

Als je een gevoel wilt krijgen van ‘achter de afleiding’, download dan geheel vrijblijvend dit digitale inkijkexemplaar. Je vindt er het eerste verhaal, de inhoudsopgave en het voorwoord, waardoor je een beeld krijgt van mijn schrijfstijl. Veel plezier met het lezen en kennismaken! 

Wil jij achter de afleiding lezen?

Achter de afleiding is in eigen beheer uitgegeven, het bevat 144 bladzijden en is op 90 grams wit papier offset gedrukt, genaaid ingebonden en wezenlijk gesigneerd. De prijs van een boek is €15,95 en je kunt met I-deal of Bancontact betalen. Je betaalt een kleine bijdrage in de verzendkosten en vanaf een bepaald bedrag is het gratis. Je boek wordt meestal dezelfde dag en uiterlijk de volgende werkdag verzonden.  

Verklaring van Leven: "Ik besta"

“Heilig boontje of dissident?
Niet meer weten wie je echt bent.
Uit een bloem van vrede geplukt, gedemonteerd, gebruikt,
uit elkaar gerukt.

 Overleven in illusie,
met persoonlijkheid, lichaam, verleden,
programma’s en een matrix identiteit.

 Liefde, eenheid, schepping:
in één bries weggevaagd.
In twee werelden opgeslagen,
verdeeld, maar geen overgave!

 Nu sta ik met jullie,
verbonden in missie
en een kring van samenkracht.

 Mijn reis was lang, mijn slaap diep.
Lieve vrienden, ambassadeurs van Gaia:
Hierbij verklaar ik aan ieder dat ik besta”

Nieuws van Zee ontvangen?