Een bundel van ontwakingsmomenten in het Zelf

Waar gaat achter de afleiding over?

In een verhalenbundel neem ik je mee op reis door realiteiten, tijdslijnen en dimensies. Mijn doel was een antwoord te vinden op de vraag “Wie zit er achter de afleiding van de voorgeschreven werkelijkheid?” Na vele complotten en modellen te hebben bekeken, besefte ik dat het antwoord op die vraag er wezenlijk niet toe doet. Een nieuwe vraag ontstond: “Wie ben IK eigenlijk achter die afleiding?” Mijn onderzoek verschoof van externe krachten, naar aandacht voor mijzelf.  Afleidingen en manipulaties werden zichtbaar, aangekeken en bevrijd. Ik ontdekte sleutels waarmee ik ingevoegde blokkades omdraaide en dieper kon ontwaken. Ik heractiveerde mijn oorsprongrijke Zelf en creëerde dit boek.   

Ik hoop je via mijn ervaringen te ontmoeten en je met een glimlach en een traan te ontroeren. Wil jij ook jouw bewustzijn onderzoeken? Ben je bereid om achter de afleiding van (spirituele) modellen te reizen en het krachtwezen in jezelf aan te kijken? Dan heb ik dit boek voor jou geschreven!

Eerst even inkijken?

Als je een gevoel wilt krijgen van ‘achter de afleiding’, download dan dit digitale inkijkexemplaar. In het pdf-bestand lees je het eerste verhaal, de inhoudsopgave en het voorwoord, waardoor je een beeld krijgt van mijn schrijfstijl. Nadat je je naam en e-mailadres hebt ingevuld, ontvang je het te downloaden inkijkexemplaar direct in je mailbox. Veel plezier met het lezen en kennismaken! 

Hoe ervaren lezers het boek?

Achter de afleiding kopen?

Achter de afleiding is in eigen beheer uitgegeven en op 90 grams wit papier offset gedrukt, genaaid ingebonden en wezenlijk gesigneerd. De prijs van een boek is €17,20, inclusief verzendkosten. Verzenden naar Nederland (excl. Waddeneilanden) en België is gratis en je kunt met I-deal of Bancontact betalen. Indien je op maandag tot en met zaterdag voor 16.00 uur jouw boek(en) bestelt, dan worden deze nog dezelfde dag met aandacht ingepakt en zorgvuldig opgestuurd. Boeken die op zondag besteld worden, worden op maandag verstuurd. Je ontvangt direct de bevestiging per e-mail en zodra jouw bestelling verstuurd is, sturen we je de track and trace code.

close

Nieuws van Zee ontvangen?