achter de afleiding

Een bundel van ontwakingsmomenten in het Zelf

In een verhalenbundel neem ik je mee op reis door realiteiten, tijdslijnen en dimensies. Mijn doel was een antwoord te vinden op de vraag “Wie zit er achter de afleiding van de voorgeschreven werkelijkheid?” Na vele complotten en modellen te hebben bekeken, besefte ik dat het antwoord op die vraag er wezenlijk niet toe doet. Een nieuwe vraag ontstond: “Wie ben IK eigenlijk achter die afleiding?” Mijn onderzoek verschoof van externe krachten, naar aandacht voor mijzelf. Afleidingen en manipulaties werden zichtbaar, aangekeken en bevrijd. Ik ontdekte sleutels waarmee ik ingevoegde blokkades omdraaide en dieper kon ontwaken. Ik heractiveerde mijn oorsprongrijke Zelf en creëerde dit boek. Ik hoop je via mijn ervaringen te ontmoeten en je met een glimlach en een traan te ontroeren. Wil jij jouw bewustzijn onderzoeken? Ben je bereid om achter de afleiding van (spirituele) modellen te reizen en het krachtwezen in jezelf aan te kijken? Dan heb ik dit boek voor jou geschreven!

Als je een gevoel wilt krijgen van ‘achter de afleiding’, download dan geheel vrijblijvend dit digitale inkijkexemplaar. Je vindt er het eerste verhaal, de inhoudsopgave en het voorwoord, waardoor je een beeld krijgt van mijn schrijfstijl. Indien je de verhalen liever beluistert, dan kun je het eerste verhaal, De glimlach van een kind, gratis beluisteren. Veel plezier met het lezen, luisteren en kennismaken! 

Achter de afleiding bestellen

Achter de afleiding is in eigen beheer uitgegeven en verkrijgbaar in deze webshop, bij lezingen en op boekenbeurzen. Het boek bevat 144 bladzijden (24.800 woorden) en is op 90 grams wit papier offset gedrukt, genaaid ingebonden en wezenlijk gesigneerd. De prijs van een gedrukt boek is €17,95. Het luisterboek bestel je voor €14,95. Indien je de verhalen wilt lezen én luisteren, dan kun je de bundel voor €29,95 bestellen. De luisterbestanden ontvang je direct in je mailbox, het gedrukte boek wordt binnen twee werkdagen naar je verstuurd. De verzendkosten zijn €3 en bij bestellingen vanaf €35 is het gratis. 

Vanwege verblijf in het buitenland worden de boeken na het pinksterweekend verstuurd (op 21 mei 2024). Het luisterboek ontvang je wél direct. 

Een reisverslag achter de afleiding

Zes jaar lang wilde ik een boek publiceren, ik begon elke zomervakantie met schrijven en stopte weer zodra de eerste blaadjes van de bomen vielen. Hoe kan dat? Ik voelde mijn boeken ‘in het veld’, maar ergens kwam ik ze in deze werkelijkheid niet tegen, het kwam niet van de grond. Totdat de stoppen doorsloegen en ik me in een toestand van kortsluiting bevond. Letterlijk en figuurlijk. Het was begin zomer 2022 en ik opende een nieuw document op mijn laptop en begon met frequenties intypen. In korte tijd stonden de verhalen ‘op papier’, het schrijfproces speelde zich af in meerdere lagen en als ik achteraf zie hoe snel het in Aardse tijd op papier stond, kan ik mij daar, vanuit wie ik hier ben, over verwonderen. Ik besloot om mij niet meer te laten afleiden en dit boek te schrijven, de titel voelde passend, dit boek is een verslag van mijn ontwakingsreis in het Zelf. Het zijn verhalen geschreven vanuit mijn persoonlijkheid en het gaat niet over mij, het boek opent de collectieve overtuigingen waar menig mens in deze wereld zich in zal herkennen. In oktober 2023 voelde ik dat ik de verhalen ook wilde publiceren als luisterboek, daarbij wilde ik de trillingen ook weer ervaren. Deze behoefte deed veel met mij, niet alleen voelde ik mijn eigen emoties bij het voorlezen, ook ervaarde ik de verhalen van alle mensen die het ooit hebben gelezen, inclusief de mensen die het Duitse boek hebben gevoeld. Ik realiseer me dat dit boek niet alleen een verslag is van mijn reis, maar het gestapeld is met de Aardse ervaringen van alle mensen. En ook al vond ik het destijds spannend om mijn reis te openbaren, het voelt in het nu als een grote eer als jij het wilt waarnemen en ik nodig je van harte uit om deze verhalenbundel te lezen of te luisteren. Heel graag ontmoet ik jou daar, achter de afleiding, in onze reisverhalen in en van het hart. 

Verklaring van Leven: "Ik besta"

“Heilig boontje of dissident?
Niet meer weten wie je echt bent.
Uit een bloem van vrede geplukt, gedemonteerd, gebruikt,
uit elkaar gerukt.

Overleven in illusie,
met persoonlijkheid, lichaam, verleden,
programma’s en een matrix identiteit.

Liefde, eenheid, schepping:
in één bries weggevaagd.
In twee werelden opgeslagen,
verdeeld, maar geen overgave!

Nu sta ik met jullie,
verbonden in missie
en een kring van samenkracht.

Mijn reis was lang, mijn slaap diep.
Lieve vrienden, ambassadeurs van Gaia:
Hierbij verklaar ik aan ieder dat ik besta”