voorbij gedachten en trauma's

Wie ben jij voorbij gedachten en trauma's?

In een werkelijkheid waar mensen continue worden overvallen door gedachten en lijden aan beschadigingen, veelal veroorzaakt door traumatische gebeurtenissen, waar we geen invloed op lijken te hebben, is het momenteel een ‘hot item’ om aan je trauma’s te werken. In deze lezing vertel ik over het waarnemen van kwantumwerkelijkheden, waardoor je wel eens heel anders zou kunnen gaan kijken naar de werkelijkheid waarin je je bevindt. Komen er wel eens gedachten bij je binnen, die je niet wil, op een moment dat je daar niet voor kiest? Zijn er momenten dat je je gedachten probeert weg te denken of te mediteren, omdat het ‘druk in je hoofd’ is? Deze lezing staat de onderzoeksvraag centraal: “Wie ben jij voorbij gedachten en trauma’s?” De vraag is hierin niet zozeer dat trauma’s niet bestaan of dat we ze moeten ontkennen, maar hoe jouw werkelijkheid eruitziet, als je voorbij de gedachten en trauma’s kijkt. Want, denk jij eigenlijk wel jouw eigen gedachten en kies jij ervoor te functioneren in ‘breintaal’? En wat is een trauma eigenlijk als we het ontrafelen? Stel dat je op een dag wakker wordt zonder gedachten en trauma’s bestaan niet meer, je bent gezond en er is geen lijden, wie ben jij dan? Hoe richt jij jouw leven in en in welke werkelijkheid besta je?

Spreken deze onderzoeksvragen jou aan en ben je bereid de activiteiten in je hoofd waar te nemen met jouw bewustzijn? Kom dan naar deze lezing, waar we samen en ieder voor zich Zelf, kunnen beleven wie wij werkelijk zijn, voorbij gedachten en trauma’s. 

Op donderdag 9 november 2023 gaf ik deze lezing in Op Hodenpijl (Schipluiden). Wil je deze lezing ook bijwonen? Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, stuur ik je een bericht. Beschik je over een netwerk en heb je interesse om deze (of een andere) lezing mede te organiseren? Neem dan even contact met me op.