voorbij gedachten en trauma's

Locatie: Op Hodenpijl (Schipluiden)
Datum: donderdag 9 november 2023
Tijd: van 19.30 tot 22.00 uur
Prijs: € 25

Wie ben jij voorbij gedachten en trauma's?

Komen er wel eens gedachten bij je binnen, die je niet wil, op een moment dat je daar niet voor kiest? Zijn er momenten dat je je gedachten probeert weg te denken of te mediteren, omdat het ‘druk in je hoofd’ is? Deze lezing staat de onderzoeksvraag centraal: “Wie ben jij voorbij gedachten en trauma’s?” Denk jij eigenlijk wel jouw eigen gedachten en kies jij ervoor te functioneren in ‘breintaal’? En wat is een traumagedachte eigenlijk? Ben je bereid te onderzoeken of je überhaupt wel een trauma hebt, of dat je alleen maar dénkt dat je een trauma hebt en je hieraan moet werken? Stel dat je op een dag wakker wordt zonder gedachten en trauma’s bestaan niet, wie ben jij dan nog? Hoe richt jij jouw leven in en in welke werkelijkheid besta je?

Spreken deze onderzoeksvragen jou aan en ben je bereid de activiteiten in je hoofd waar te nemen met jouw bewustzijn? Kom dan naar deze lezing, waar we samen en ieder voor zich Zelf, kunnen beleven wie wij werkelijk zijn, voorbij gedachten en trauma’s. Er is geen verplichting tot het delen van jouw ervaringen of het stellen van vragen, maar er is alle ruimte als je wilt inbrengen in deze samenspraak, als je dat zo voelt. 

Omdat ik jou graag wil ontmoeten in deze realiteit en niet in de digitale werkelijkheid van jouw smartphone, vraag ik je je mobiele maatje in de auto of thuis te laten. Komt er een gedachte in je op? Neem jouw onderzoeksbevindingen mee! Want…. wie denkt dit?

Nieuws van Zee ontvangen?