samenwerken

Wil je mijn boeken verkopen?

Momenteel kun je ‘achter de afleiding’ online bestellen en dit zou ik graag uitbreiden naar fysieke locaties. Hierdoor vergroot ik mijn netwerk en de kans dat meer mensen mijn boek kunnen lezen! Bovendien kunnen (kleinere) ondernemers als wederverkoper een leuke bijverdienste genereren. Over boeken wordt slechts 9% btw geheven en ik heb een aanbieding gemaakt waarbij je een doosje met 10 boeken kunt bestellen met een leuke marge. Heb je een boekenwinkel of een winkel waarin producten verkocht worden die te maken hebben met spiritualiteit? Beheer je een locatie waar lezingen gegeven worden? Verzorg je behandelingen, geef je trainingen of sessies? Heb jij een eigen bedrijf en past jouw dienst bij wat ik zoal onderneem? Als jij zelf en jouw klanten geïnteresseerd zijn in bewustzijn, kwantum fysica en buitenaards leven dan hebben we een match te pakken! 

Spreekt je dit aan en wil jij mijn boeken verkopen? Neem even een kijkje in onderstaand product ‘doosje 10x achter de afleiding’ voor meer informatie. Als je nog vragen hebt, neem gerust contact op, of bestel een doosje van 10 exemplaren om mee te beginnen. Ik heb zin om in het veld samen te werken en sta open voor leuke, creatieve ideeën! 

Wil je samen lezingen organiseren?

Beheer jij een locatie waar ik een lezing kan geven of ben je eigenaar van een leuk boekencafé of -winkel waar ik een voorleesmiddag of signeeravond kan verzorgen? Beschik je over een klantenbestand met mensen die geïnteresseerd zijn in de onderwerpen bewustzijn, kwantum fysica, spiritualiteit, alternatieve complotten en/of buitenaards leven? Ik bereid mij momenteel voor op het geven van lezingen en als jij een locatie beschikbaar wilt stellen of je voelt een andere vorm van samenwerking, neem dan gerust even contact met me op om de mogelijkheden te onderzoeken. Ik kijk uit naar onze ontmoeting!

Wil je meewerken aan het nieuwe kwantumboek?

Ik ben begonnen met een nieuw boek! Na ‘achter de afleiding’ en de Duitse vertaling ‘Wahrnehmen mit Quantenbewusstsein’, ben ik toe aan een nieuw papierproject! Ik heb de eerste stappen reeds gezet en stel een vriendenboek samen met mede-ambassadeurs van de aarde en jouw bijdrage is van harte welkom! Voel je je aangetrokken tot dit avontuur op papier? Gaat je hart sneller kloppen en de frequenties in je lijf stromen als je schrijft, dicht, tekent of schildert? Ben je bekend met vormgeving? Dan hoor ik graag van je! Ik wil dit boek graag maken met vrienden van de aarde en dit wordt een heel mooi boek, ik zie en voel het al in de kwantumvelden bewegen en als jij dit boek ook voelt, dan weet je dat je hierbij moet zijn! Ik zie uit naar jouw inbreng en spreek je graag in een volgend nu-moment. 

Nieuws van Zee ontvangen?