Mindcontrol

De makelaar belt dat de koper zich heeft teruggetrokken en mijn huis dus niet verkocht is. En wat nu? Stap ik in één van de twee paden die er voor me klaar liggen? Stap ik in het veld van goed of fout en ga ik hiernaar handelen? Of blijf ik op mijn eigen pad lopen en in mijn heelheidsbewustzijn staan? Wat is mindcontrol eigenlijk?

Steeds meer mensen weten dat zij worden gemanipuleerd en dat hun werkelijkheid in banen wordt geleid. Veel mensen kiezen een “tegenovergesteld” pad en maken de beweging van angst naar liefde, of van gehoorzaamheid naar rebellie. Maar, wat als je niet in de rebellie schiet en niet in het tegenovergestelde pad loopt?

Wat gebeurt er als je bij je zelf blijft? Als je vanuit jouw heelheidswezen naar mindcontrol kijkt? Dan zie je dat de zichtbare manipulatie slechts een dekmantel is, de aanleiding om jou aan te klikken aan de échte ketting. Het is de grote afleiding waardoor je blijft zitten in je beperkte werkelijkheid en het grotere geheel van je Zelf niet meer kunt zien. En je kunt besluiten om je van deze vorm van controle te bevrijden door in jezelf te stappen!

Wil je hier meer over weten? Luister dan deze podcast!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »