Me lene Claudia

Sinds enige tijd voel ik een grote vreugde en roep van binnenuit om op een trommel te slaan. Op vakantie was ik drie weken zonder mijn instrument en liep ik langs een muziekwinkel. Ik vroeg de verkoopster of ik even mocht trommelen, wat mocht. Ik trommelde en zong klanken en weet even niet meer hoe lang het duurde. Toen ik klaar was en de trommel wilde teruggeven, zag ik deze prachtige Kretaanse vrouw, van Arcturiaanse afkomst, in tranen geroerd.

Ze pakte mijn beide handen vast en zei: “Dank je wel dat jij hier bent, wat mooi”. Ik voelde dat zij al hier lang hier was, veel langer dan ik. Ik zei: “Dank je wel, ik ben heel blij hier te zijn, zeker nu”. “Me lene Claudia”, “Me lene Maria”, zei ze. “charika”. We stonden een hele tijd handen in handen en keken elkaar alleen maar aan. Wat een prachtig wezen, ik was helemaal ontroerd. Ik kon niet beloven dat ik nog een keer kwam trommelen, maar ik was altijd welkom. Onderweg naar huis realiseerde ik me, hoeveel stemmen ik soms in mijn hoofd hoor dat ik “een rijke fantasie” heb, ja, maar op zo’n moment voel ik dat ik klop. Dat ik helemaal authentiek ben in mijn ervaringen en creaties. Ik laat deze stemmen dan ook gewoon praten en ga er niet meer tegen in. Dat heeft geen zin en het doet niets af aan wie ik ben en wat ik voel.

———

In deze eerste podcast stel ik mijzelf voor: ‘Me lene Claudia’, is Grieks voor ‘Ik heet Claudia’. Ik vertel over de studie die ik gedaan heb over het menselijke lichaam en het bewonen van dit lichaam als krachtdrager. En ik deel mijn observaties van de digitale avatar, mindcontrol van het lichaam, het smartphone bewustzijn en de doelstellingen van de anti-krachtvelden.

Ik licht mijn besluit toe waarom ik gekomen ben op aarde en hoe ik mijzelf hier heb gekoppeld aan een mens van deze wereld. Ik voel dat we op een moment staan, dat er veel kán gaan gebeuren in deze wereld en dat wij als mensheid voor een keuze staan.

Stappen we in de nieuwe digitale kopie-realiteit die voor ons wordt klaargezet of gaan we opstaan om ons oorspronkelijke Zijn te herbelichamen? Kiezen we voor controle en gemak en laten we ons dus managen door een groep wezens die onze schepperskrachten gebruiken voor hun doelstellingen? Of besluiten we ons Zelf – ieder voor zich –  én deze wereld – samen – weer aan te zetten? 

Dat en meer vertel ik in de opname ‘me lene Claudia’, die je vrij kunt beluisteren en kunt delen met mensen waarvan je voelt dat zij deze observaties willen ontvangen. Voor mij is de tijd aangebroken dat ik mijzelf helemaal laat zien en ik weet welke keuzes ik hier op aarde maak. Dit bericht uitsturen voelt spannend en… daarom moet ik het doen, het is een kwantumsprong. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »