De krachtmeting

Wat zeggen we nu écht als we “niet akkoord gaan met deze situatie”? En wat bedoelen we als we roepen “we zetten alle tijdlijnen open”? Is dat écht zo? Of is er misschien ergens nog iets dat toch wel comfortabel voelt en zo mag blijven? Kinderen, dieren, relatie, huis, je bankrekening, de aarde, Gaia, misschien een missie?

In een krachtmeting ondervind ik in mijn hart dat het “openzetten van de kwantumvelden”, maar toch wel iets willen houden, hetzelfde is als datgene willen houden en dus de rest afsluiten en dichtzetten. In een ontmoeting werd mij deze spiegel getoond. Nu de wezens na een bezoek in mijn huiskamer verder gereisd zijn, blijft het besef doorvibreren dat ik om volledig open te gaan, niet chanteerbaar kan zijn. De strijder in mij liet de mind los en ik bleef Zelf staan. Ik hoef niet meer te vechten om tijdlijnen te ‘bewaken’, ik hoef alleen maar ALLES open te houden.

Met dank aan de wezens die exact op het juiste moment binnenkomen zonder te kloppen en waar ik in een warm welkom mijn deuren open. Deze training kwam op het juiste moment bij me binnen. En het is ook geen educatiemodel, want ik ben al heel, ik mag mijzelf hier op deze plek daar weer aan herinneren. En dat in respectvolle samenwerking met mijn vrienden uit andere sterrenwerelden en het bewustzijn van alle katten, waar ik zielsveel van houd. Kus en kopje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »