Autonome vriendschap

Mensen groeien uit de oude modellen, ook vriendschap mag nader bekeken worden. De tijden van jezelf wegcijferen zijn voorbij. Zelf staan in je autonomie maakt dat je vrienden naast je kunnen staan en je samen uitvliegt, nieuwe avonturen tegemoet.

Enige tijd gelden reisde ik in mijn hart naar een raad, ik wist dat die er was en ook waar. Hoe ik er heen moest reizen, via de kracht, zo uit deze wereld. Ik kwam aan en zag wezens van allerlei sterrenvolken, met een gewist geheugen keek ik om mij heen, bij welke beschaving hoor ik nu? Op welke traptrede moet ik gaan staan? Zonder na te denken besloot ik op dat moment, ik ga daar staan, het was een ‘lege’ ruimte, die voelde als een prima plek om te staan. Ook al zou ik daar als enige staan, het maakte me helemaal niets uit.

Toen ik eenmaal stond, voelde ik de aanwezigheid van vele wezens om mij heen, ze vlogen in en stonden er al de hele tijd, ze maakten zich pas kenbaar toen ik in mijn autonomie er stond. Als ik sta, dan sta ik nooit alleen. Soms lijkt het in deze wereld zo dat je je moet aanpassen aan je omgeving, maar het is precies andersom! Durf eens in die spiegel te kijken en te zien wie je echt bent.

Ik besefte dat dit was waarom ik naar de raad gekomen was. Ik besloot weer terug te reizen naar de aarde, nadat ik een aantal vrienden van verschillende beschavingen gedag zei. Er is geen afgescheidenheid tussen ons Zelf en de grotere wereld, we kunnen het alleen soms even niet zien, omdat we nog in een ‘mindset’ zitten.

Podcast is eind oktober opgenomen, ervaring van de raad was begin november.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป