luisteren

Ga je mee op reis?

Vind je het fijn om naar verhalen te luisteren? Dan heb ik mijn luisterboeken voor jou gemaakt! In podcasts kun je jeZelf bekrachtigen, luister je naar verhalen en reis je een stukje mee met mijn besefmomenten. Door je aan te melden, jezelf te bekrachtigen en deze inzichten mede waar te nemen, komt het hele kwantumveld in beweging! Ga je mee op reis? Wil je een stukje meewandelen op avonturen op aarde en in realiteiten daarbuiten? Je bent van harte welkom om vooral jezelf mee te nemen! 

Bekrachtigingen

Wil je jeZelf bekrachtigen? Beter in je lichaam aanwezig zijn, meer rust in je hoofd krijgen en je vrediger voelen? Een staat van zijn ervaren in vrijheid en respect voor jezelf en al het leven? Lees dan verder en kom in actie!

€ 15,00 incl. btw

Op reis met Claudia

Ben je aan het ontwaken? Voel je dat er meer is dan het meedoen aan of het verzetten tegen deze werkelijkheid? Ben je op zoek naar jouw bewuste Zijn en onderweg naar aan-wezen-heid? Neem dan deze reis in jouwzelf waar!

€ 25,00 incl. btw

Bundel Bekrachtigingen & Op reis met Claudia

Wil je jeZelf bekrachtigen én op reis met Claudia? Koop dan beide luistercreaties in één keer en ontvang 10% korting. Met een bundel bespaar je en kun je meteen dubbel aan de slag! Van € 40,00 voor:

€ 36,00 incl. btw

Ambassadeurs van de aarde

Weet jij dat er meer is dan de realiteit die we hier ervaren? Voel je je ambassadeur van de aarde en van jouw thuiswereld? Ben jij klaar voor de ontmoeting met je kosmische Zelf? Lees en beluister dan deze open contactmomenten! (in creatieproces)

close

Nieuws van Zee ontvangen?