leven in de kracht van vrije wil

Leven in de kracht van vrije wil

Wat is kracht? Hoe leef je in de kracht van vrije wil? Mensen zien dat de controle steeds strakker getrokken wordt en hoe onze vrije wil, sinds langere tijd, in systemen en modellen geleid is. Als er gesproken wordt over ‘mindcontrol’, gaat het dan uitsluitend om het controleren van het brein?

Hoe vrij beweegt ons bewustzijn in de lagen van deze werkelijkheid? Leven wij eigenlijk wel in een vrije wereld en staan alle mogelijkheden in de kwantumwerkelijkheid voor ons open, of worden wij ‘gedwongen’ tot het maken van keuzes, tussen beperkende opties? Deze werkelijkheid lijkt soms wel een soort bezigheidstherapie, waarin de mens van alles maar overkomt en druk is met afleidingen, gedachten en trauma’s verwerken en… wie ben jij dan?

Ben je bereid in jouw huidige bestaan de kracht van vrije wil in jezelf te onderzoeken en te erkennen? Kom dan naar deze lezing! Ik kijk heel erg uit naar deze avond, om samen met jou, over dit prachtige onderwerp te mogen spreken. Indien dit zo gevoeld wordt, kunnen we de kracht van ons zelf ervaren in zelfbekrachtigingen en oorspronkelijke klanken.

Op donderdag 18 januari 2024 gaf ik deze lezing in Op Hodenpijl (Schipluiden). Wil je deze lezing ook bijwonen? Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, stuur ik je een bericht. Beschik je over een netwerk en heb je interesse om deze (of een andere) lezing mede te organiseren? Neem dan even contact met me op.