leven in de kracht van vrije wil

Locatie: Op Hodenpijl (Schipluiden)
Datum: donderdag 16 november 2023
Tijd: van 19.30 tot 22.00 uur
Prijs: € 25

Wanneer leef jij in de kracht van vrije wil?

Wat is kracht? Hoe leef je in de kracht van vrije wil? Mensen zien dat de controle steeds strakker getrokken wordt en hoe onze vrije wil, sinds langere tijd, in systemen en modellen geleid is. Als er gesproken wordt over ‘mindcontrol’, gaat het dan uitsluitend om het controleren van het brein?

Hoe vrij beweegt ons bewustzijn in de lagen van deze werkelijkheid? Leven wij eigenlijk wel in een vrije wereld en staan alle mogelijkheden in de kwantumwerkelijkheid voor ons open, of worden wij ‘gedwongen’ tot het maken van keuzes, tussen beperkende opties? Deze werkelijkheid lijkt soms wel een soort bezigheidstherapie, waarin de mens van alles maar overkomt en druk is met afleidingen, gedachten en trauma’s verwerken en… wie ben jij dan?

Ben je bereid in jouw huidige bestaan de kracht van vrije wil in jezelf te onderzoeken en te erkennen? Kom dan naar deze lezing! Ik kijk heel erg uit naar deze avond, om samen met jou, over dit prachtige onderwerp te mogen spreken. Indien dit zo gevoeld wordt, kunnen we de kracht van ons zelf ervaren in zelfbekrachtigingen en oorspronkelijke klanken.

Deze avond wil ik je vragen om  jouw smartphone in de auto, of thuis te laten. Wie heeft ervoor gekozen dat alle mensen momenteel met een mobiel maatje op zak lopen? Heb je hier ooit zelf voor gekozen, écht vanuit jouw vrije wil? Of heeft iemand anders dit voor jou gewild? Wie besluit er vanavond om bij deze lezing aan- wezen te zijn?

Nieuws van Zee ontvangen?