In mijn hart gegeven

Na een ontmoeting reden we met zijn vieren terug naar huis. In de auto zat ik nog met allerlei krachtvelden te stoeien. Ik was me opnieuw aan het verbinden met mijn hart. Ik zei: “Ik begreep niet waar het over ging, ik heb de hele middag gemist. Er zou een programma gewist zijn, welk dan?

“Ja”, zeiden ze met een knipoog, “dat hebben we allémaal gezien. Het kwam niet bij je aan he?”

“Weet je Claudia, we kunnen je een heel goed boek aanbevelen, dat moet je echt eens even gaan lezen.”

“Het heet ‘achter de afleiding’, is echt iets voor jou.”

We hebben er alle vier hartelijk om gelachen. Gek misschien, maar het bracht me weer helemaal terug in het bronveld. Ik geniet zo van deze vriendschappen.

Die avond heb ik mijn boek weer gelezen. Ik had het nodig om mijzelf te verbinden met mijn eigen frequenties. De frequenties die nu ook zijn bekrachtigd en gelaagd met het bewustzijn van mijn medereizigers.

Ik heb jullie dit boek bewust en in mijn hart gegeven. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »