de (buiten) aardse mens

Locatie: Op Hodenpijl (Schipluiden)
Datum: donderdag 23 november 2023
Tijd: van 19.30 tot 22.00 uur
Prijs: € 25

Wie kies jij te zijn als (buiten) aards mens?

Waarom is de Aardse Mens het leven elders, als ‘buiten’ zichzelf, gaan beschouwen? Wie is er eigenlijk buitengesloten? En welke beschaving(en) bevinden zich nu tussen de haken? Veel mensen voelen dat buitenaards leven werkelijkheid is, zij wachten op ‘full disclosure’ en zolang wij hierop wachten, zitten we in de uitstelmodus en is er dus geen volledige openheid!

Contact met buitenaardsen vindt momenteel plaats via ‘channelings’ en andere verbindingen. Indien jij dit ook ervaart, heb je dan wel eens onderzocht, wat er feitelijk gebeurt bij deze communicatie? Via welke modellen dit verloopt en wie je wat laat zien? Ieder mens heeft het recht te weten wie hij of zij oorspronkelijk is en waar liggen voor jou de sleutels om hier achter te komen?

Ik kan jou niet vertellen wie jij bent, de enige die jou dat kan laten zien, ben je zelf. In een bekrachtiging kan ieder voor zichzelf en samen met elkaar, aanwezig zijn in het moment. De oorspronkelijke Mens beweegt zich in een multidimensionale werkelijkheid en is in staat om contact te maken met het kwantum bewustzijnsveld in zichzelf. Wil jij jouwzelf bekrachtigen en dit contact helemaal open maken? Dan ontmoet ik jou graag bij deze lezing.

Deze avond vraag ik je jouw smartphone in de auto, of thuis te laten, zodat ik JOU in alle openheid, rust en geborgenheid, kan ontmoeten en er niemand ‘meekijkt’. Heb je je wel eens afgevraagd hoe het komt dat onze technologische kennis een ‘upgrade’ heeft gehad en wie ons deze technologie eigenlijk heeft aangereikt?

Nieuws van Zee ontvangen?