de afleiding doorzien

Hoe doorzie je de afleiding in jouw leven?

Als jij jouw leven onder de loep neemt, welke zaken heb jij dan zelf gekozen en welke zijn op jouw pad gekomen en waren ‘meant to be’? In welke stukken van jouw leven kun jij jezelf ervaren en welke van jouw favoriete, of verplichte tijdsbestedingen zijn in een model of systeem verpakt? Wat is eigenlijk ‘afleiding’ in jouw leven? En waarin neem jij de leiding over jouw bestaan? Ben jij geïnteresseerd om jezelf te bevragen en te onderzoeken wie jij werkelijk bent? Dan zou je je deze avond nog wel eens kunnen verrassen over jouw eigen waarnemingen! Ben jij bezig met ontwaken? Indien jij jezelf als een ontwaakt mens ziet, heb je jezelf dan wel eens afgevraagd in welke werkelijkheid je bent ontwaakt? 

Ben jij actief op het spirituele pad of onderzoek je complotten? Welke delen en dimensies van de huidige realiteit ervaar en zie jij om je heen en wie of wat laat jou dat zien? Van alles wat jij hebt gedaan en onderzocht in jouw leven, wat is daarin van een externe bron en wat is daadwerkelijk van jou, van wie jij oorspronkelijk écht bent? Wil jij de afleiding in jouw leven onderzoeken en doorzien? Geef je dan op voor deze avond, je bent van harte welkom, heel graag tot dan!

Zonder digitale afleiding, kán het eenvoudiger zijn om in onze oorspronkelijke, organische menselijke trilling te stappen. Daarom vraag ik je jouw smartphone een avond vrij te geven en niet mee te nemen in de zaal. Dit biedt ons in deze tijd een bijna unieke mogelijkheid elkaar met aandacht te ervaren. 

Locatie:  ‘t Spectrum, Steeg 9 Schijndel
Datum: vrijdag 24 mei 2024
Tijd: vanaf 19.30
Prijs: € 12,50
Deze lezing wordt georganiseerd door Lezingen Schijndel,
je kunt je opgeven via: lezingenschijndel@gmail.com 

Op donderdag 2 november 2023 gaf ik deze lezing in Op Hodenpijl (Schipluiden). Wil je deze lezing ook bijwonen? Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, stuur ik je een bericht. Beschik je over een netwerk en heb je interesse om deze (of een andere) lezing mede te organiseren? Neem dan even contact met me op.