bekrachtigingen

Zet je wezen aan in een bekrachtiging!

In een bekrachtiging her-ontmoet jij jouw wezenskracht als oorsprongrijk mens van deze en/of een andere wereld. Een actieve en bewuste ontmoeting met jouwzelf en andere mensen in het kwantumveld. Een bekrachtiging doe je, net als een meditatie of gebed, in rust en stilte, je neemt écht even tijd voor jou. Waar een bekrachtiging afwijkt van de ‘spirituele’ meditaties, is dat je jij volledig in het nu beweegt én bij jouwzelf bent. Je bekrachtigt jouw eigen grootsheid en richt je niet tot een externe god. Je staat met beide benen op de grond en zweeft niet weg op een magisch tapijt waar je in een hypnose stapt van een matrixwereld van licht. Je zweeft ook niet weg, om erna weer ‘wezenloos’ wakker te worden en niet meer te weten waar je geweest bent. In een bekrachtiging gaan we BE-LEVEN en niet ZWEVEN. Spreekt je dit aan? Laten we elkaars wezen aanzetten en ons her-inneren wie wij werkelijk zijn! Meld je aan en koop deze luistercreatie met bekrachtigingen, of probeer er eerst eentje uit. In onderstaande gratis bekrachtiging kun je kennismaken met mijn stem, mijn klanken en vertelwijze. 

Wat ontvang je bij deze luistercreatie?

Heb jij de gratis opname beluisterd en wil je jezelf dieper bekrachtigen? Als deze wijze van Zijn met jou resoneert, dan kun je je aanmelden en de uitwisseling van € 15,00 doen. Ik doe deze bekrachtigingen ook voor mijzelf en als ik voel dat ze beschikbaar zijn in het kwantumveld, dan neem ik ze op. Naast onderstaande vier bekrachtigingen, voeg ik er in het eerste kwartaal van 2023 zeker nog twee bij. Zodra deze beschikbaar zijn, kun je ze direct beluisteren, ze zijn inclusief de betaling die je reeds gedaan hebt. 

En wat niet?

Om de kwetsbare kracht van deze creatie te borgen en elkaars uniekheid te respecteren, vraag ik je om deze bestanden niet te kopiëren voor iemand anders, te delen, publiceren of te posten, of om jouw inlogcodes te delen. Mocht je hier via een ‘gratis’ pad aangewandeld zijn, dan vraag ik je je aan te melden en de bijbehorende financiële bijdrage alsnog te doen. Je bekrachtigt mij door mijn creatiekracht te respecteren en te betalen voor de uitwisseling die ik ervoor vraag. In de energie is dit belangrijk, want door deze handeling in respect, bekrachtig jij jouwzelf ook. 

De bekrachtigingen

Van onderstaande bekrachtigingen kun je er vast eentje openen en gratis doen. Zodra jij je hebt aangemeld, kun je ze allemaal openen. De nieuwe bekrachtigingen komen hierbij te staan, je kunt ze tevens openen en ze zijn inclusief de reeds betaalde vergoeding van € 15,00.

De bekrachtigingen kun je het beste doen in een actieve (zit)houding waarbij je niet afgeleid of gestoord kunt worden. Ik maak klanken om het lichaam en de mind de ontstoren en in sync te krijgen met jouw wezenlijke zelf. Ik heb geen doel en ik maak deze opnames in één keer, zonder geknutsel of bewerking achteraf. Op het moment dat ik voel dat ik dit Zelf nodig heb, spreek ik de bekrachtigingen in. Om mijzelf af te stemmen en in respect voor een ieders autonomie deel ik deze bekrachtiging in vreugde en met al mijn aandacht, op het juiste moment. 

Je kunt de bekrachtigingen zo vaak en lang doen als jij wilt, als je voelt dat je op de pauzeknop moet drukken omdat je ergens wat langer wilt blijven stil staan, doen. Alle bekrachtigingen zijn in vrije wil en respect gemaakt, zodat jij ze in vrijheid en vrede kunt beluisteren.

Straal van binnenuit

Voel je de straling van zendmasten en windturbines? De prikkels van de drukke stad, smartphones en veel mensen? Neem 20 minuten tijd voor deze bekrachtiging en besluit van binnenuit te gaan stralen! Zie jouw kracht en die van de aarde groeien.

Wakker wezen

Een drukke dag voor de boeg met allerlei afspraken en verplichtingen? Staan je lichaam en hoofd volledig in het teken van werken en 'overleven'? Neem dan 20 minuten tijd voor deze bekrachtiging en start jouw dag met wakker te wezen!

Aan-wezen-zijn

In deze bekrachtiging maak je kennis met mijn wijze van klank maken en rust brengen in het lichaam en het hoofd. Je kunt deze beluisteren en zo vaak doen als je wilt, deze bekrachtiging is vrij (zonder vergoeding) verkrijgbaar.

Bekrachting in het Zelf

In deze bekrachtiging ben je Bewust AAN-wezig en je besluit jezelf mee te nemen. In een actieve houding neem jij de leiding over jouw lichaam en je gedachten. Jij staat op in je oorsprongrijke zelf: een autonoom bewust wezen.

Ja! Ik doe mee en bekrachtig mijzelf

Als je deze bekrachtigingen koopt, meld je je aan met jouw naam en e-mailadres, waarna je een wachtwoord kunt kiezen. Vanaf het moment dat je betaald hebt, kun je de bekrachtigingen beluisteren. Zo vaak je wilt, zo lang je wilt. Als ik nieuwe content toevoeg kun je dit direct zien. 

Wil je naast jezelf bekrachtigen ook ‘Op reis met Claudia’? Kies dan voor de bundel en ontvang direct 10% korting (reeds verrekend)! 

close

Nieuws van Zee ontvangen?