bekrachtigingen

Zet je wezen aan in een bekrachtiging!

In een bekrachtiging her-ontmoet jij jouw wezenskracht als oorsprongrijk mens van deze en/of een andere wereld. Een actieve en bewuste ontmoeting met jouwzelf en andere mensen in het kwantumveld. Een bekrachtiging doe je, net als een meditatie of gebed, in rust en stilte, je neemt écht even tijd voor jou. Waar een bekrachtiging afwijkt van de ‘spirituele’ meditaties, is dat je jij volledig in het nu beweegt én bij jouwzelf bent. Je bekrachtigt jouw eigen grootsheid en richt je niet tot een externe god. Je staat met beide benen op de grond en zweeft niet weg op een magisch tapijt waar je in een hypnose stapt van een matrixwereld van licht. Je zweeft ook niet weg, om erna weer ‘wezenloos’ wakker te worden en niet meer te weten waar je geweest bent. In een bekrachtiging gaan we BE-LEVEN en niet ZWEVEN. Spreekt je dit aan? Laten we elkaars wezen aanzetten en ons her-inneren wie wij werkelijk zijn! Meld je aan en koop deze luistercreatie met bekrachtigingen, of probeer er eerst eentje uit. In onderstaande gratis bekrachtiging kun je kennismaken met mijn stem, mijn klanken en vertelwijze. 

Wat ontvang je bij deze luistercreatie?

Om de kwetsbare kracht van deze creatie te borgen en elkaars uniekheid te respecteren, vraag ik je om deze bestanden niet te kopiëren voor iemand anders, te delen, publiceren of te posten, of om jouw inlogcodes te delen. Mocht je hier via een ‘gratis’ pad aangewandeld zijn, dan vraag ik je om je aan te melden en de financiële bijdrage te voldoen.   

De bekrachtigingen

Van onderstaande bekrachtigingen kun je er één openen en gratis doen. Zodra jij je hebt aangemeld, kun je ze allemaal openen. 

Je Zelf bekrachtigen kun je het beste doen in een actieve (zit)houding waarbij je niet afgeleid of gestoord kunt worden. Ik maak klanken om het lichaam en de mind de ontstoren en in sync te krijgen met jouw wezenlijke zelf. Ik heb geen doel en ik maak deze opnames in één keer, zonder geknutsel of bewerking achteraf. Op het moment dat ik voel dat ik dit Zelf nodig heb, spreek ik de bekrachtigingen in. Om mijzelf af te stemmen en in respect voor een ieders autonomie deel ik deze bekrachtiging in vreugde en met al mijn aandacht, op het juiste moment. 

Je kunt de bekrachtigingen zo vaak en lang doen als jij wilt, als je voelt dat je op de pauzeknop moet drukken omdat je ergens wat langer wilt blijven stil staan, doen. Alle bekrachtigingen zijn in vrije wil en respect gemaakt, zodat jij ze in vrijheid en vrede kunt beluisteren.

Oud nieuws in de bak

Vanmorgen zette ik mijn oud papierbak in de straat en net voor ik weer naar binnen ging, zag ik dat een buurman …

Van ‘t padje af

De dag voor kerst, maak ik mijn laatste podcast van dit jaar en van deze reis. In de ochtend ruim ik een grote doos vol schriftjes en dagboekjes op. Ik heb de laatste tien jaar wat afgeschreven! En ik schrijf deze ochtend ook aardig wat af. Door dit te doen besef ik dat ik al jaren in een 'loop' van afleiding zit, die deels is gebaseerd op iets dat ik leuk vind om te doen en ook te maken heeft met wie ik oorspronkelijk ben. In de middag komt mijn vader op de koffie, hij vertelt mij dat vrienden van hem de weg kwijt zijn. Tja, zeg ik, hoe erg is het als mensen het pad kwijtraken die een ander voor ons heeft neergelegd?

Should I stay or should I go?

Wat zou er gebeuren als je morgenochtend wakker werd zonder gedachten? Wat doe je dan? Welke dingen en mensen in je leven blijven en welke vertrekken? Blijf jij zitten in het leven wat je nu hebt, of ga je iets anders doen? Blijf je of ga je? Wat als je gaat switchen naar het andere circuit in jouw lichaam, naar jouw hartsbewustzijn? Hoe ziet jouw dag en hoe zien jouw bezigheden er dan uit? Het is een mogelijkheid in de kwantumwerkelijkheid dat dit het geval is. We hebben invloed op de werkelijkheid van ontelbare mogelijkheden, dus.... dit zou dus zomaar kunnen gaan gebeuren.

De dag van gedag gedachten

In de rij bij de supermarkt valt mij op dat alle mensen in een gedachtenscript leven en niet alleen de caissières scannen producten, wij doen dit allemaal. Het enige verschil is, dat wij ons er niet bewust van zijn welke producten we allemaal in onze digitale breinwinkelwagen stoppen. En dat de hele dag door! We doen boodschappen met meer aandacht dan onze gedachten scannen, want dat gaat automatisch. Totdat je waarneming erdoorheen gaat. Dan komen de kwantumvelden los en gaat het script vastlopen. Dat gebeurde mij in de supermarkt, ik besefte dat ik als enige in de film ontwaakte en alle wachters keken mij aan, ja, ik nam de gescripte werkelijkheid van deze wereld waar. Met mijn bewustzijn. En ik draaide de velden om, want nu scande ik het veld.

Verjaard bewustzijn

Op mijn verjaardag observeer ik alle gesprekken en gedachten van mijzelf en de visite. Ik switch tussen mijn oorspronkelijke bewustzijn en mijn hoofd dat breintaal wil spreken. Ik ervaar dat mijn bewustzijn verjaard is en ik een nieuwe fase in ga. Hoe komen onze gedachten in ons hoofd en hoe reageren wij hierop? In hoeverre is ons leven, zijn onze gesprekken, onze vrienden en familieleden gescripte gedachten? Is onze persoonlijkheid het product van onze gedachten? Ik deel het moment dat ik vanuit het niets in mijn hoofd kon kijken en de breincomputer kon waarnemen. Ik zie hoe de database van gedachten, herinneringen en gesprekken, inclusief de mensen, in mijn hoofd is opgeslagen en in te zien is.

Deze week rijd ik bijna elke middag door de polder in mijn camper busje en ik draai een cd'tje met het lied 'Exartate mou les'. Vrij vertaald betekent dit Griekse lied: 'het hangt ervan af zeg je me', 'het kan alle kanten op gaan' of 'ik hou alle mogelijkheden open'. Het valt me op dat de mogelijkheden telkens een andere kant opslaan, als je de uitkomst van een vraag helemaal loslaat. Ik experimenteer en zie dat ik elke dag voor een nieuwe verrassing sta. En ik besluit het oordeelloos waar te nemen, niet vast te zetten en het te aanvaarden, zonder weerstand. Wonder boven wonder, slaan de uitkomsten telkens anders uit en besef ik de wetgeving van de kwantum fysica steeds dieper.

Ja! Ik doe mee en bekrachtig mijzelf

Als je deze bekrachtigingen koopt, meld je je aan met jouw naam en e-mailadres, waarna je een wachtwoord kunt kiezen. Vanaf het moment dat je betaald hebt, kun je de bekrachtigingen beluisteren. Zo vaak je wilt, zo lang je wilt. Als ik nieuwe content toevoeg kun je dit direct zien. 

Wil je naast jezelf bekrachtigen ook ‘Op reis met Claudia’? Kies dan voor de bundel en ontvang direct 10% korting (reeds verrekend)! 

Nieuws van Zee ontvangen?