ambassadeurs van de aarde

'In een wereld, waar de koningen van wel eer,
als oorsprongrijke ambassadeurs van vrije wil, gaan opstaan,
kán een brug, naar wat ooit anders was, in vrede en samen leven ontstaan.'

Welkom ambassadeur!

Wat fijn dat jij hebt besloten om hiernaar toe te reizen en juist in dit nu-moment te voelen op deze website aan-wezen te willen zijn en te luisteren naar een nieuw geluid. Want, wat is een ambassade? Hoe creëer je deze? Met wie? En waar moet deze dan staan? Het zijn een aantal vragen die ik mijzelf stelde en om mij heen voorbij hoorde komen. Op mijn manier ben ik, los van tijd en vorm, van start gegaan met een ambassade die vibreert in het Zelf opstaan, Zelf scheppen en Samen een prachtige creatie neerzetten. Want, wat als wij iets dichterbij kijken en die ambassade in ons Zélf dragen? Dat wij mogen gaan staan om die ambassadeur van de aarde te kúnnen Zijn? 

Een e-boekje om te delen

Een medereiziger vroeg me laatst naar het Havelte-boekje, ze wilde het graag lezen. Ik had er begin maart 50 uitgedeeld en nog één exemplaar voor “mijzelf” over. Ik besloot haar het, inmiddels verfromfraaide en flink gelezen, boekje, te lenen. Ze zei: “Dank je wel, ik ga het lezen, het is ook écht een boekje om te delen en door te geven hè”. En ja, dát is het!

Ik weet elke letter, elke klank, elke emotie en elke frequentie die in de woorden verpakt zit. En, tja, waarom zou ik dan nog een boekje in mijn bezit willen hebben, als iemand anders het zou kunnen lezen? Ik besloot het boekje in mijn hart te koesteren en het met iedereen die dat wil, te delen. Ik ben heel benieuwd welke mensen dit boekje nog gaan waarnemen en als ze op een boekenplank terechtkomt, is dat ook goed, want ik laat alles los.

Ik deel de verhalen in dit boekje, zoals de Ambassade op Aarde, zonder drempels: je kunt ze in alle vrije wil lezen. Indien ik dat zo voel, zal ik er nieuwe verhalen bij plaatsen. Indien jij voelt dat je een verhaal wilt toevoegen, dan voel ik daar alle ruimte voor. 

Een vrije wil financiële bijdrage

Wil je een bijdrage doen, nadat je de verhalen en/of het boekje hebt gelezen? Jouw uitwisseling is welkom en zal ik in vreugde en dankbaarheid ontvangen. Ook voor mij geldt dat ik die dan vrij, zonder verwachtingen, zal benutten voor nieuwe creaties, website- en hostingkosten of gewoon een cappuccino met een lekkere reep chocolade, om de nachtelijke schrijfuren achter de laptop te overbruggen. 

Indien je een bijdrage wilt doen, in een voor jou passend bedrag (je kunt de bijdrage van € 5, 1, 2, 3 keer, of zo vaak jij wilt ‘kopen’), dan ontvang je direct in je mailbox het Havelte e-boekje als cadeau. Hierin zijn alle verhalen verwerkt, plus wat bonuscreaties. Alle verhalen zijn vrij te delen en.. het is aan ieder de keuze om wel of niet Zelf een (financiële) bijdrage te doen en te delen. 

Een tipje van de sluier....

Onder de kastanjeboom

Onlangs schreef ik me in bij het handelsregister, met een kvk-nummer kon ik een zakelijke bankrekening openen, die ik weer nodig had om mijn boek, ‘achter de afleiding’, online te verkopen. Onderweg naar huis verwachte ik wel een bank tegen te komen.  Ik fietste van het centrum naar het …

Als je als krachtdrager in deze wereld gekomen bent voor de glimlach van een kind, dan kun je er niet omheen. Vroeg of laat en los van tijd en realiteit, komt er een moment dat je de creatoren van de oorspronkelijke aarde ontmoet: de mensen van de Huargardiaanse beschaving. …

Nieuws van Zee ontvangen?